Binnenkort

  • Vrij biljarten maandag 02 maart 2020 12:00

    Elke middag is ervanaf 13.00 uur tot sluiting Van D'n Iemhof vrij te biljarten. De kosten bedragen 4,- euro per uur voor de kleine biljarts en 4,50 euro voor de grote biljarts. Ook bestaat de mogelijkheid om een jaarpas te kopen, deze kost 70,- euro per jaar. Reserveren van de tafels is helaas...

  • KBO inloop en handwerken maandag 02 maart 2020 12:30

    KBO Ruwaard is een afdeling van de KBO-Brabant, een actieve vereniging voor senioren van 50 jaar en ouder, die haar activiteiten in de soos in d'n Iemhof houdt. KBO Ruwaard bestaat reeds meer dan 50 jaar.De Soos is elke werkdag geopend van 13.00 tot 17.00 uur voor diverse activiteiten.Een enkele...

  • Ons Welzijn Dansen maandag 02 maart 2020 17:30

      Volksdansen   Cursus/Activiteit Locatie: Bernheze, Oss Volksdansen is een plezierige en ontspannen manier van bewegen op muziek uit verschillende landen. Volgens stijlvolle danspatronen wordt samen gedanst. Breng vrijblijvend een bezoek aan één van de dansgroepen. U bent van harte welkom. ...

Welkom op de website van wijkcentrum D’n Iemhof, het gebouw voor ontmoeten en gezellig samenzijn in de wijk de Ruwaard in Oss.
Het gebouw, dat beheert wordt door een beheerstichting met vrijwilligers, heeft een tweetal vaste medewerkers in dienst en heet u graag dagelijks welkom.
Het wijkcentrum is uitnodigend voor alle bewoners van de wijk de Ruwaard en maakt daartoe maximaal gebruik van de moderne communicatiemiddelen.
Gewoon even binnen lopen voor een kopje koffie en een praatje, of om een uurtje ongedwongen te kunnen biljarten. Het gebouw beschikt over vele vergaderfaciliteiten en een grote zaal voor grote activiteiten. Het wijkcentrum is ook geschikt om ruimte te beiden aan mensen met afstand tot de samenleving en die net dat steuntje in de rug nodig hebben om op termijn wellicht op eigen kracht verder te kunnen met een zinvolle daginvulling.

Het wijkcentrum straalt gastvrijheid uit en buurtbewoners ontvangen een warm welkom door persoonlijke aandacht en de wijze van inrichting van de diverse ruimtes.
De ruimtes zijn uitnodigend om als in een huiskamer neer te strijken.
Verschillende bevolkingsgroepen en leeftijden weten zich welkom door herkenbare elementen.
Ook is er voldoende ruimte voor eigen inspraak.

Laat u overtuigen door een eerste indruk via deze website, maar nog liever nodigen wij u uit om het gebouw met haar mogelijkheden ter plaatsen te komen bekijken.
Onze vaste medewerkers Karin Ceelen en beheerder Gijs Weck heten u van harte welkom.

Het bestuur van de beheerstichting van wijkcentrum D’n Iemhof

Openingstijden

Wijkcentrum D'n Iemhof is geopend:
maandag - vrijdag: 09:00 - 23:00 uur
Zaterdag en zondagen geopend tijdens evenementen en activiteiten, zie agenda

Contact info

Wijkcentrum D'n Iemhof
Sterrebos 35
5344 AN Oss
0412-647900
beheer@deniemhof.nl
Cookies zorgen ervoor dat deze website correct wordt getoond. Door door te gaan gaat u akkoord dat er cookies worden opgeslagen.
Ok