Besloten repetitieavond

Het Maaslands' is een enthousiast koor dat in februari 2017 40 jaar bestond. Ons koor, destijds ontstaan uit 'de Osse Opera', heeft een gevarieerd repertoire van zowel klassieke als moderne muziek.

Iedere twee jaar brengen wij een avond- c.q. middagvullende voorstelling op de planken. Op 25 en 26 maart 2017 gaven wij onze jubileumvoorstelling in de Rabozaal van de Lievekamp. Het thema was 'Feest' en werd gebracht onder de titel: Confetti & ZoO'.

Voor de pauze keken wij terug op 40 jaar Maaslands. N.a.v. wensen uit het koor heeft de dirigent een programma samengesteld. Na de pauze brachten wij een eenakter 'The Zoo' van A. Sullivan in een bewerking van Rein Boeijen. Deze eenakter werd in het Nederlands opgevoerd.

We kijken terug op een succesvolle productie. Beide dagen waren goed bezocht en het publiek was laaiend enthousiast. Op 22 april 2017 speelde Het Maaslands met volledige bezetting van koor, solisten en orkest de laatste voorstelling in Alphen (bij Tilburg). Ook was er in dat jaar een rĂ©unie voor oud-leden.

Op dit moment werken wij aan onze volgende voorstelling, die plaats zal vinden in maart 2020. 

Meer informatie hierover volgt nog. 
 

Wij repeteren iedere woensdagavond in D'n Iemhof, onder leiding van onze dirigent Rein Boeijen. Mocht u interesse hebben om mee te doen met ons koor, kom dan eens vrijblijvend langs op onze repetitie avond. 
We repeteren van 20.00-22.00 uur.

 

e

Zaal 2

Openingstijden

Wijkcentrum D'n Iemhof is geopend:
maandag - vrijdag: 09:00 - 23:00 uur
Zaterdag en zondagen geopend tijdens evenementen en activiteiten, zie agenda

Contact info

Wijkcentrum D'n Iemhof
Sterrebos 35
5344 AN Oss
0412-647900
beheer@deniemhof.nl
Cookies zorgen ervoor dat deze website correct wordt getoond. Door door te gaan gaat u akkoord dat er cookies worden opgeslagen.
Ok