Het wijkcentrum D’n Iemhof is in ontwikkeling om het ontmoetingspunt van onze Ruwaard te worden. D’n Iemhof wordt gerund door een beheerder, die samenwerkt met een groep enthousiaste vrijwilligers. Er is op korte termijn behoefte aan meer assistentie. Er is altijd veel te doen. ’s Ochtend, ’s middags of ’s avonds. Je kunt zelf kiezen. Vrijwilliger zijn bij wijkcentrum D’n Iemhof is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Je werkt samen met andere vrijwilligers en je doet nieuwe ervaringen op. Zo leer je nieuwe mensen kennen en vergroot je je vaardigheden. Kortom je doet helemaal mee in de wijk! Uiteraard word je ingewerkt.

We zoeken je!

We zijn op zoek naar meerdere vrijwilligers, die enkele keren per maand een dagdeel als vrijwilliger in ons wijkcentrum D’n Iemhof willen meedoen.
Voor nu zijn er volop mogelijkheden, zoals onder andere;
- Het ontvangen- en aanspreekpunt zijn voor onze bezoekers.
- Horecawerkzaamheden achter de bar en bediening van onze gasten
- Verrichten van licht technische klussen aan inventaris en gebouw
- Inrichten en herinrichten (stoelen en tafels) van ruimten binnen het wijkcentrum
- Berichten posten op sociale media

Interesse?

We maken graag kennis met je en kijken graag met jou samen naar je kwaliteiten/talenten en hoe we deze kunnen benutten voor ons wijkcentrum D’n Iemhof en zodanig dat jij er zelf ook plezier aan beleeft. Heb je interesse, loop een keer op een ochtend binnen bij D’n Iemhof en neem contact op met de beheerder, Gijs Weck, 0412- 647900 of mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Agenda

Knop complete agenda

Openingstijden

Wijkcentrum D'n Iemhof is geopend:
maandag - vrijdag: 09:00 - 23:00 uur
Zaterdag en zondagen geopend tijdens evenementen en activiteiten, zie agenda

Contact info

Wijkcentrum D'n Iemhof
Sterrebos 35
5344 AN Oss
0412-647900
beheer@deniemhof.nl
Cookies zorgen ervoor dat deze website correct wordt getoond. Door door te gaan gaat u akkoord dat er cookies worden opgeslagen.
Ok